logo-icon
 

Meniu

Pasirinktinis meniu (1 variantas)

o

Kaina asmeniui 25 eur

Karštieji patiekalai*

  • Vištienos suktinukas įdarytas špinatais ir sūriu
  • Vištienos suktinukas įdarytas pomidoru ir sūriu
  • Vištienos suktinukas įdarytas daržovių assorti
  • Kiaulienos suktinukas įdarytas pievagrybiais
  • Kiaulienos sprandinės grill kepsnys
  • Jūros lydeka su parmezano plutele

Garnyro pasirinkimas

  • Bulvių skiltelės, šviežių daržovių salotos, baltasis garstyčių padažas
  • Ryžiai, garuose virtos daržovės, baltasis garstyčių padažas

* Prašome išsirinkti vieną karštą patiekalą

Salotos*

  • Naminė balta mišrainė
  • Žiedinių kopūstų ir brokolių salotos su sėklomis/džiovintomis spanguolėmis
  • Korėjietiškų morkų salotos
  • Fetos sūrio salotos
  • Cezario salotos
  • Daržovių assorti

* Prašome išsrinkti dvi rūšis

Šaltieji patiekalai

  • Naminių vyniotinių assorti
  • Vištienos gabalėliai paniruoti, su sezamo sėklomis
  • Saldžiarūgščiai vištienos peteliai su medumi ir imbieru/aštrūs

Žuvies patiekalai

  • Krabų lazdelės tempūro tešloje
  • Žuvis paniruota, su parmezano plūtele
  • Silkė su kepintomis dažovėmis/ pievagrybiais
  • Silkė su marinuotais svogūnais

Vaisiai

  • Vaisių assorti pagal sezoną

Gėrimai

  • Kava, arbata, vanduo su citrina

Užkandžiai alaus stalui*

* Rinkinys prie alaus už papildomą kainą

  • Rūkytos ausys, svogūnų žiedai, sūris
  • Kepta duona
  • Sūrių rinkinys

Traškios tešlos saulutė su juodosiomis alyvuogėmis/ saulėje džiovintais pomidorais 1 vnt, 15 eur

Vidutinio rinkinio kaina 25 €

Didelio rinkinio kaina 30 €

Papildomai gali būti užsakoma:

Įdaryta žuvis 1 kg kaina 30 eur

Žuvies napoleoninis tortas – 1 kg kaina 20 eur

Pusryčiams siūlome*

* Pusryčių kaina asmeniui nuo 5 € iki 7 € priklauso nuo Jūsų pasirinkimo.

Sriuba (kopustienė, barščiai, žuvienė)

Kaimiškas namines dešreles su bulvių koše ir daržovėmis

Lietiniai su dešrele ir sūriu

Lietiniai su mėsa

Omletas su šonine ir pievagrybiais

Kišai su kumpiu arba žuvimi

Varškės apkepas su uogiene

Papildomos išlaidos

Gėlės

Medžiaginės servetėlės 0.7 €/vnt

Dekoravimas

Indas su kraneliu, veidrodiniai padėklai, žvakidės, tortinės, indai su dangčiais, saldumynų piramidės

Pasirinktinis meniu (2 variantas)

o

Kaina asmeniui 35 eur

Karštieji patiekalai (pasirinktinai 1-2 patiekalai)

  • Natūralus kiaulienos sprandinės kepsnys, patiekiamas su keptomis bulvių skiltelėmis, šviežių daržovių salotomis ir BBQ padažu
  • Vištienos suktinukas įdarytas saulėje džiovintais pomidorais ir mozzarellos sūriu
  • Vištienos suktinukas įdarytas špinatais ir sūriu
  • Vištienos suktinukas įdarytas daržovių assorti
  • Vištienos krūtinėlės kepsnys įdarytas špinatais ir sūriu/ saulėje džiovintais pomidorais ir sūriu
  • Vištienos grill krūtinėlės kepsnys
  • Tilapijos kepsnys patiekiamas su kuskusu ir šviežių daržovių salotomis

Garnyras pasirinktinai:

  • keptos bulvių skiltelės su šviežiomis daržovių salotomis ir baltuoju garstyčių padažu/ryžiai su garuose ruoštomis daržovėmis ir baltuoju garstyčių padažu

Salotos*

  • Žiedinių kopūstų ir brokolių salotos su sėklomis/džiovintomis spanguolėmis
  • Šviežių daržovių ir kalakutienos salotos
  • Cezario salotos
  • Fetos sūrio salotos
  • Tuno salotos
  • Graikiškos salotos
  • Braškių salotos su špinatais ir rukola
  • Pekino kopusto salotos su vynuogėmis ir vištiena
  • Juodųjų ryžių salotos su sūriu
  • Šaltieji patiekalai
  • Naminių vyniotinių assorti
  • Jautienos liežuvis su padažu

* Prašome išsrinkti tris rūšis

Vištienos patiekalai*

  • Traški vištiena su sezamo sėklomis
  • Vištienos peteliai
  • Vištienos grill krūtinėlė su pesto jogurtiniu padažu
  • Įdaryta višta

* Pasirinkti dvi vištienos patiekalų rūšis

Užkandžiai*

  • Tigrinės krevetės filo tešloje
  • Daržovių ir kumpio krepšeliai filo tešloje
  • Daržovių keksiukai
  • Lavaso suktinukai
  • Sūrio rutuliukai, varškės rutuliukai

* Pasirinkite dviejų rūšių užkandžius

Šaltieji žuvies patiekalai*

  • Žuvis paniruota su parmezano plūtele
  • Sūdytos lašišos ir špinatų vyniotinis
  • Krabų lazdelės tempūro tešloje
  • Kalmarų žiedai

* Pasirinkti dvi rūšis

Silkė

  • Silkė su keptomis daržovėmis
  • Silkė su marinuotais svogūnais
  • Silkė su pievagrybiais
  • Silkė su obuoliais

* Pasirinkti dvi rūšis

Vaisiai

  • Vaisių assorti pagal sezoną

Gėrimai

  • Kava, arbata, vanduo su citrina

Užkandžiai alaus stalui*

* Rinkinys prie alaus už papildomą kainą

  • Rūkytos ausys, svogūnų žiedai, sūris
  • Kepta duona
  • Sūrių rinkinys

Traškios tešlos saulutė su juodosiomis alyvuogėmis/ saulėje džiovintais pomidorais 1 vnt, 15 eur

Vidutinio rinkinio kaina 25 €

Didelio rinkinio kaina 30 €

Papildomai gali būti užsakoma:

Įdaryta žuvis 1 kg kaina 30 eur

Žuvies napoleoninis tortas – 1 kg kaina 20 eur

Saldumynai*

  • Daržovių asorti
  • Tinginys
  • Tiramisu taurėse
  • Maskarponės desertas
  • Sluoksniuotos želė desertas su vaisiais
  • Obuolių pyragas šarlotė
  • Želė jogurtinis desertas

* Saldumynai į meniu kainą neįskaičiuoti

Pusryčiams siūlome*

Pusryčių kaina asmeniui nuo 5€ iki 8 € priklauso nuo Jūsų pasirinkimo.

Sriuba (kopustienė, barščiai, žuvienė)

Kaimiškas namines dešreles su bulvių koše ir daržovėmis

Lietiniai su dešrele ir sūriu

Lietiniai su mėsa

Omletas su šonine ir pievagrybiais

Kišai su kumpiu arba žuvimi

Varškės apkepas su uogiene

Papildomos išlaidos

Gėlės

Medžiaginės servetėlės 0.7 €/vnt

Aptarnavimo paslaugos 100-150 €

Transportas 100 km.- 20 €

Dekoravimas

  • Indai su kraneliu
  • Vienkartiniai indai
  • Marmitai
  • Porcelianiniai vieno kąsnio šaukštai
  • Veidrodžiai

Vegetarams/veganams

o

Kaina asmeniui 30 eur

Salotos

  • Salotos su daigintom sėklom ir imbieru
  • Morkų salotos su džiovintais vaisiais
  • Braškių salotos su špinatais ir rukola
  • Keptų burokėlių salotos

Užkandžiai

  • Avinžirnių užtepėlė
  • Avokado užtepėlė
  • Humusas: klasikinis, su žalumynais, su aitriosiomis paprikomis
  • Saulėgrąžų/ džiovintų pomidorų sicilietiška užtepėlė
  • Daržovių suktinukai: agurkų, cukinijų, baklažanų
  • Pievagrybiai tešloje
  • Įdaryti pievagrybiai
  • Saulutė: trapios tešlos pyragas su alyvuogėmis

Karštieji patiekalai

  • Užkepta cukinija
  • Įdarytas baklažanas
  • Kuskusas su daržovėmis ir tunu
  • Avinžirnių kepsniai su aštriu padažu
  • Garnyrui: morkų/saulėgrąžų salotos, keptas burokėlis